ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

Ασφαλτοστρώνεται ο δρόμος της Κάτω Σύμης

Ξεκινά το έργο ασφαλτόστρωση της δημοτικής οδού που συνδέει τον οικισμό Κάτω Σύμης με την επαρχιακή οδό Ηράκλειο Βιάννος Ιεράπετρα μετά τον οικισμό του Πεύκου με προϋπολογισμό 142.000,00 €, τη σύμβαση υλοποίησης του οποίου υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας .

Παρόντες κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν οι Αντιδήμαρχοι Νικήτας Γιαμαλάκης και Μανόλης Αγαπουλάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μανόλης Ζερβουδάκης ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Σύμης Χαράλαμπος Καρπαθάκης, και ο επιβλέπων μηχανικός Γιώργος Παπαμαστοράκης.

Με το συγκεκριμένο έργο ο Δήμος θα προχωρήσει στην ασφαλτόστρωση του υπολοίπου τμήματος της οδού, που συνδέει τον οικισμό Κάτω Σύμης του Δήμου Βιάννου, με την Επαρχιακή οδό 33. Ο παραπάνω δρόμος έχει συνολικό μήκος 1.070,00 μ.μ.

Έχει γίνει η βελτίωση και διαπλάτυνση του οδοστρώματος, με την κατασκευή των κατάλληλων τεχνικών έργων, σε όλο το μήκος του δρόμου, η βάση και η υπόβαση και τριγωνική τάφρος σε μήκος 410,00 μ.μ. καθώς και η ασφαλτόστρωση τμήματος από την χιλιομετρική απόσταση 0,00 έως και την χιλιομετρική απόσταση 0,32.

Ο Δήμαρχος Βιάννου σε δήλωση του ανάφερε:

Με την υπογραφή της σύμβασης προχωρούμε στην ασφαλτόστρωση του υπόλοιπου τμήματος της νέας δημοτικής οδού που συνδέει την Κάτω Σύμη με το κεντρικό επαρχιακό δίκτυο. Η παρέμβαση αυτή θα συμβάλει σημαντικά στη προσβασιμότητα του οικισμού Κάτω Σύμης, καθώς και στην ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την ουσιαστική στήριξη και συμβολή του στην υλοποίηση της κατασκευής του παραπάνω δρόμου και για την άριστη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με τον Δήμο μας .

Το έργο «Ασφαλτόστρωση – βελτίωση δρόμου από επαρχιακή οδό 33 έως οικισμό Κάτω Σύμης χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης με ΚΑ 2013ΕΠ00200014.
http://www.cretalive.gr/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!